Image
Top
Menú

Ajuntament de Polinyà

Dissenyant les marques dels serveis municipals de la vila

Client

Ajuntament de Polinyà

Data

2000-

El projecte

Des de fa més d’una dècada, Dilema treballem amb l’Ajuntament de Polinyà en la creació de les marques dels diversos serveis municipals. En aquest sentit, hem col·laborat tant en processos de naming com de creacions d’identitat visual.

 

POMA

Fruit de la seva independència administrativa i de la transcendència dels seus serveis entre la població, els serveis de medi ambient de l’Ajuntament expressen la necessitat d’identificar-se amb un nom i una identitat visual pròpia i diferenciada.

Dilema creem el nou nom del servei, PoMA (acrònim dels principals elements descriptius del servei: Polinyà i Medi Ambient); un nom amb una forta personalitat i d’una alta pregnància. Creem també la nova identitat visual, mitjançant un element gràfic variable, que dota la nova marca d’una gran flexibilitat i que permet identificar de forma coherent el departament i, a la vegada, distingir els diferents serveis que ofereix.

PoMa

Altres marques

A més de la marca PoMa, Dilema hem col·laborat amb l’Ajuntament de Polinyà en la creació d’altres marques de serveis municipals.

POL

POL

El POL és el servei municipal encarregat de la promoció econòmica i l’orientació laboral de l’Ajuntament de Polinyà.

El Roure

El Roure

El gran roure que presideix l’edifici va ser clau per definir la identitat visual d’aquest centre de formació. A més es va dissenyar un sistema de submarques pels diferents serveis del centre: formació permanent i el casal de la gent gran.

PAS Polinyà

PAS

Polinyà Aigua i Salut  és el nou centre esportiu de Polinyà, que gimnàs, piscines, sales de fitness i una àmplia gama de serveis i activitats per promoure la salut dels polinyanencs.

mascota Policia Municipal

Mascota Policia Municipal

La Policia Municipal de Polinyà ens va demanar la creació d’una mascota perquè protagonitzés les campanyes de seguretat ciutadana entre els infants de la vila.